Gazetarët sportivë të Telegrafit bëjnë parashikimet e tyre për Kampionatin Evropian

EURO 2020 fillon sot më 11 qershor dhe do të zhvillohet deri më 11 korrik pa ndërprerje në këtë verë.

Për një muaj të tërë, redaksia sportive e Telegrafit do të sjellë më të rejat në një rubrikë të veçantë dedikuar Kampionatit Evropian, ku 24 kombëtare luajnë për trofeun e më të mirit.

Secili prej gazetarëve ka dhënë parashikimin e tij në gjashtë rubrika, ku përfshihet: Kampioni, Lojtari më i mirë, talenti më i mirë, golashënuesi, lojtari që do të befasojë dhe për fund një parashikim të për fund një parashikim të çmendur.

Futbolli pritet të na përcjell në këtë muaj, ku Telegrafi do t’ju mbajë të informuar me lajme, analiza, parashikime dhe gjithçka tjetër.

VIDEO:

Pjesën e EURO 2020 është edhe loja e madhe shpërblyese.


Parashikimet e Imran Amitit


Parashikimet e Lavdim Pirevës


Parashikimet e Betim Zeqirit


Parashikimet e Shkumbin Pirevës


Parashikimet e Driton Gajrakut


/Telegrafi/

The post Gazetarët sportivë të Telegrafit bëjnë parashikimet e tyre për Kampionatin Evropian appeared first on Telegrafi.