Gilit do t’ia ketë zili edhe reja, me këtë ndryshim duket si vajzë e re

Gili veç po rregullohet e po zbukurohet.

Gili në shumë raste kohëve të fundit po merr vëmendje me stilin perfekt që ka.

VIDEO:

Ajo për ndjekësit po ndan imazhe të ndryshme, duke treguar ndryshimet e shumta që bën, shkruan Kosovarja.

Me përkushtimin e madh që ka në pamjen e jashtme, ajo duket tejet bukur dhe ua kalon rrugën edhe vajzave të reja.

Po ashtu, edhe në këtë fotografi këngëtarja duket perfekte.

Binduni me pamjen në vijim.