Gjakovë, konfiskohen 1,000 litra alkool të prodhuara ilegalisht

Njësitet e Doganës se Kosovës në një lokacion më Gjakovë kanë  konfiskuar mbi 1,000 litra pije alkoolike.

Sipas njoftimit nga Dogana e Kosovës, aksioni i njësiteve të Doganës është realizuar pas dyshimeve për prezencë të pijeve alkoolike të prodhuara ilegalisht dhe që nuk kanë paguar akcizë.

VIDEO:

Me këtë rast janë gjetur mbi 1,000 litra pije alkoolike, të cilat janë konfiskuar. /Telegrafi/

The post Gjakovë, konfiskohen 1,000 litra alkool të prodhuara ilegalisht appeared first on Telegrafi.