Gratë tregojnë ngjyrën e tyre të pazakontë të flokëve dhe duken të mrekullueshme

#ONESHOT Hair Awards është një konkurs global që është 100 për qind transparent, i lirë për të marrë pjesë, dhe një vend i mahnitshëm për stilistët dhe entuziastët për të treguar potencialin e tyre.

Për të hyrë në konkurs, gjithçka që ju duhet të bëni është të postoni një foto ose një video në Instagram me ‘hashtagun’ e duhur në titull gjatë periudhës së hyrjes, të shtoni disa të tjerë – dhe kaq!

Në mesin e shumë pjesëmarrësve kishte shumë eksperimentime të bukura që morën vëmendje.

Ngjyrat e përdorura nga konkurrentët ishin të ndryshme dhe shumë interesante.

VIDEO:

Shikoni disa nga fituesit më poshtë, besojmë se do habiteni e mahniteni aq shumë sa ne:

/Telegrafi/

The post Gratë tregojnë ngjyrën e tyre të pazakontë të flokëve dhe duken të mrekullueshme appeared first on Telegrafi.