Harrojeni Andin, vëllau i tij është një bukurosh i vërtetë

Vajzat po zihen për Andin në ”Për’puthen”, por nuk keni parë vëllanë e tij sa i bukur është

Andi është kthyer në një nga djemtë më të pëlqyer të “Përputhen”, si nga vajzat brenda emisionit, edhe jashtë.

VIDEO:

Bukuroshi nga Peja ka marrë një vëmendje të madhe, por prisni se nuk keni parë akoma vëllain e tij.

Vëllai i Andit quhet Artan dhe konkurrenti ka postuar një video me të. Të dy vëllezërit janë simpatikë dhe ngjajnë shumë, sikur të ishin binjakë.

Ku i dihet, ndoshta në të ardhmen shohim edhe Artanin pjesë të “Përputhen”.