Haziri: Tash po shihet që i ka kushtu LDK-së largimi i Vjosa Osmanit

Kryetari i Gjilanit

Lutfi Haziri i LDK’së pranon se largimi i Vjosa Osmanit i kushtoi LDK’së në zgjedhjet e 14 shkurtit. Thotë se ai ka qenë kundër përjashtimit të Osmanit nga pozita e nënkryetares dhe Kryesia.

VIDEO:

“Tash po shihet që i ka kushtu. Unë e kam thënë edhe në fillim se kam besu që është e panevojshme politikisht”, tha Haziri në klan Kosova.

LDK në zgjedhjet e 14 shkurtit u rendit e treta duke marrë vetëm 13 për qind të votave.