Ide të bukura për manikyrin dimëror

Një model i ri i thonjve të dimrit iu ndihmon të largoni monotoninë dhe ndjenjat e këqija.

Këtë sezon dizajnët më të mëdha të thonjve kanë të bëjnë me argëtimin maksimal me punë minimale.

Sigurisht, manikyri në ngjyrë të kuqërremtë të errët gjithmonë është trendi në këtë kohë të vitit.

Por ka edhe shumë ide të papritura dimërore, të cilat mund t’i pikturoni lehtësisht edhe vetë nga komoditeti i shtratit tuaj.

VIDEO:

Pra, pa marrë parasysh shijen apo shkathtësinë tuaj, mund të inspiroheni nga modelet e zgjedhura më poshtë:

/Telegrafii/

The post Ide të bukura për manikyrin dimëror appeared first on Telegrafi.