Inaugurohet Spitali për Fëmijë në QKUK, donacion i Emirateve të Bashkuara Arabe

<!–

–>

VIDEO:

Është bërë inaugurimi i Spitalit për Fëmijë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, i cili është donacion i Emirateve të Bashkuara Arabe.

Inaugurimin e ka bërë presidentja Vjosa Osmani dhe kryeministri Albin Kurti.

Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë edhe një delegacion nga Emiratet e Bashkuara Arabe, të cilat kishin nisur këtë projekt para disa viteve.

Ndërsa mbikqyrjen e punimeve e ka bërë kompania kosovare, Alb-Architect.