Instagram po teston një përmbledhje vertikale të Storieve

Instagram ka filluar testimin e opsionit Vertical View të Stories në Turqi dhe Brazil.

Opsioni i ri, i cili përfaqëson mundësinë e një pamje vertikale të Stories, do t’i mundësojë asaj të përballet me Reels, si dhe rivalin TikTok.

VIDEO:

Në shkurt 2021, kompania njoftoi se po punonte për një rishikim me lëvizje vertikale të Stories, i cili deri më tani është shqyrtuar vetëm nga një rrotull horizontal.

Lëvizja vertikale do t’ju lejojë të kaloni nga “Historitë” e një përdoruesi në Tregimet e një përdoruesi tjetër, ndërsa lëvizja horizontale do t’ju lejojë të shikoni histori të ndryshme të të njëjtit përdorues.

Nuk dihet ende se kur metoda e re e rishikimit të Stories do të jetë e disponueshme për të gjithë, por sigurisht që po vjen. /Telegrafi/

The post Instagram po teston një përmbledhje vertikale të Storieve appeared first on Telegrafi.