iPhone 13 Pro Max kundër Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra është aktualisht mbret në botën e Android, me një ekran të mrekullueshëm, punën e fuqishme dhe një rreze të gjatë zoom të kamerave.

Pra, a mundet iPhone i ri 13 Pro Max të ndryshojë mendjen e besnikëve të Android dhe t’i bindë ata të ndryshojnë anën?

Ne krahasojmë dy nga telefonat më të ‘nxehtë’ në treg tani në të gjitha aspektet.

VIDEO:

Kjo do të jetë një nga betejat më epike të smartfonëve kryesorë, kështu që le të hyjmë menjëherë!

iPhone 13 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra me pak fjalë:

iPhone të jetë më i gjerë dhe më i rëndë, ndërsa Galaxy është më i ngushtë dhe më i lehtë për tu kapur
Ekrane OLED 120Hz në të dy telefonat
Procesori Apple A15 kundër Snapdragon 888 në Galaxy
6 GB RAM në iPhone kundrejt 12 GB RAM në Galaxy
Asnjë aparat zmadhimi periskopik në iPhone
Përmirësim i madh në jetën e baterisë në iPhone, por Galaxy ka akoma bateri më të madhe, 5,000 mAh

Dhe këtu është një krahasim i hollësishëm i specifikimeve midis iPhone 13 Pro Max dhe Galaxy S21 Ultra. /Telegrafi/

The post iPhone 13 Pro Max kundër Galaxy S21 Ultra appeared first on Telegrafi.