Ja ku është BLACK FRIDAY!

Tradita e çmimeve dhe OFERTAVE më të lira në vend, po vazhdon…

Për Black Friday me QINDRA e QINDRA produkte me ÇMIME TRONDITËSE dhe më zbritje të hatashme ju presin nga data 26 e deri me 28 NËNTOR në rrjetin më të madh të marketeve në Kosovë, në Viva Fresh Store.

Shfrytëzoni këtë mundësi unike sepse kjo vjen një herë në vit!

VIDEO:

TOP ofertat për Black Friday ja ku i keni…

VIVA FRESH STORE
Përfito më tepër! 

The post Ja ku është BLACK FRIDAY! appeared first on Telegrafi.