Jo vetëm gjoksin, Ana Lleshi nxjerrë jasht edhe ‘zogun’

Ana Lleshi

Ana Lleshi nuk është emër i panjohur për publikun shqiptar.

VIDEO:

Me pjesëmarrjen e saj në emisionin e dashurisë ‘Përputhen’ u bë e njohur dhe në ccdo puntatë merrte jashtëzakonisht vëmendje.

Pas përjashtimit nga emisioni si pasojë e skandalit me Arjonin, Ana vendosi pas disa muajsh të merret me muzikë.

Ajo publikoi këngën e saj të parë ‘Deal’ e cila nuk u mirëprit nga publiku, madje nuk iu pëlqye fare, një dështim qysh në fillim.

Ana e cila nuk përton të ekspozohet e zhvishet, sot pozon me një fustan të hapur deri tek zogu, gjë që nuk paraqet problem për të.