Kaq pacientë me Covid po marrin trajtim në spitalet e Kosovës

COVID-19

Në bazë të raportimeve nga klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitar të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme, në trajtim janë 94 pacientë, prej tyre 18 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, kurse 54 me oksigjeno-terapi.

VIDEO:

Në QKUK janë të shtrirë 84 pacientë, 11 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 54 me oksigjeno-terapi dhe një në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave:
Klinika Infektive, 41 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 43 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 10 pacientë:
7 të konfirmuar pozitivë
3 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Gjakovës, 2 pacientë
Spitali i Gjilanit, 7 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient