Katër shenja të zodiakut te të cilat Merkuri në prapavijë do të ndikoj më së shumti

Ne jemi duke hyrë në prapavijën e fundit të Merkurit të vitit 2021, por mos lëshoni një psherëtimë lehtësimi akoma.

Kjo sepse prapavija e Merkurit të vjeshtës fillon të më 27 shtator në shenjën e pavendosur të Peshores, duke shkaktuar një trazirë brenda marrëdhënieve tona më të afërta derisa të shkojë drejtpërdrejt në 18 tetor.

VIDEO:

Ky kalim famëkeq dihet se na jep tre deri në katër javë dramë të pastër kozmike, keq komunikim, dhe aksidente. Kolektivi është në një kaos të rëndë, veçanërisht kur bëhet fjalë për jetën tonë të dashurisë. Për shenjat e zodiakut më të prekura nga prapavija e Merkurit 2021, kjo periudhë do të ndihet shumë e rëndë.

Merkuri është planeti që sundon të gjitha gjërat në komunikim, mendje dhe teknologji. Kur janë të drejtpërdrejta, këto fusha të jetës janë të balancuara. Kur Mërkuri hyn në pjesën e pasme të tij, prisni keqkuptime, fluturime të vonuara dhe gabime në kompjuter.

Nëse jeni një nga shenjat e zodiakut më të prekura nga prapavija vjeshtore e Merkurit 2021, do të dëshironi të përgatiteni sepse gjërat do të nxehen dhe jo në një mënyrë të mirë:

Dashi

Gaforrja

Peshorja

Bricjapi

/Telegrafi/

The post Katër shenja të zodiakut te të cilat Merkuri në prapavijë do të ndikoj më së shumti appeared first on Telegrafi.