KEDS: Këto janë vendet ku do ketë ndërprerje të energjisë

KEDS

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, do të ketë  ndërprerje të rrymës në disa lokacione.

Në njoftim, KEDS ka bërë të ditura vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Postimi i plotë:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: TS:Babin Movc 2

Arsyeja: Kryerja e punimeve në rrjetin 0.4 kV në Babimovc.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi – bizneset (kodi 100160) dhe NS 35/10kV Besia (kodi 100130),  pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej 10:00  deri në ora 10:20.

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcë, Lupçi i  Poshtëm, Vranidolli,  Tenezhdolli. Kazerme e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Ibër Lepenci, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA”  Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Furnizimi i Nënstacioneve 35[kV] Mazgit-Koliq nga LP 35[kV] Prishtina 1.

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Tërnavci  (Kodi: 74000012)  nga ora 11:15 deri 12:15

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Turiqevci  (Kodi: 74000006)  nga ora 12:15 deri 13:15

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë .

VIDEO:

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti 2  (Kodi: 74000010)  nga ora 13:15 deri 14:15

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishtë), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti 1  (Kodi: 74000009)  nga ora 14:15 deri 15:15

Vendet: Lagjja “Qyteti I”,TS Spitali, TS Barrnatorja, TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6, TS Te 110kv.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10(20) kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Koshtova  (Kodi: 70000005)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Ndërrimi shtyllave të dëmtuar në Vinarc, shtërngimi i përçuesve etj.

Prizren

1.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 1 – Gurëthyesi (Kodi: 32000018)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Ballkani I (Kodi: 32000010)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva fresh-i.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Ballkani II (Kodi: 32000011)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet:

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Ballkani III (Kodi: 32000012)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet:

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Shvepsi (Kodi: 32000013)  prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas , lagjja e Buzhalëve

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Gërnçari me kod: 31000009 prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë) dhe fshati Gërnçar.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të dëmtuara të  tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Nga Dalja 10kV Zahaqi  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Pa tension do të mbesin:

 1. NS 10/04kV Lokal  N.T.SH. SHALA M.   me kod 51000005012
 2. NS 10/04kV Ramun Debelasht      51000005014
 3. NS 10/04kV Gllaviqicë e reja   51000005015
 4. NS 10/04kV Gllaviqica  51000005016
 5. NS 10/04kV Valon Sadiku 51000005017
 6. NS 10/04kV Separcioni Naim Dakaj 51000005018
 7. NS 10/04kV Beton Plus-Adnan Spahija51000005019
 8. NS 10/04kV Rexhë Muqaj 51000005020
 9. NS 10/04kV NTSH “Vranina” 51000005021
 10. NS 10/04kV Gllaviqica 51000005022
 11. NS 10/04kV Leshan UN 51000005023
 12. NS 10/04kV Leshan -Lagja Tahirmurat 51000005024
 13. NS 10/04kV Leshani l 51000005025
 14. NS 10/04kV Kërstovci 51000005026
 15. NS 10/04kV Betonjerka 51000005027
 16. NS 10/04kV Leshan-B.Krasniqi Separacion 51000005028
 17. NS 10/04kV Leshani ll te xhamija 51000005029
 18. NS 10/04kV Leshani 4 51000005030
 19. NS 10/04kV ”Shala Immobilien”-Bashkim sh 51000005031
 20. NS 10/04kV Kliqina ll 51000005032
 21. NS 10/04kV Lagjja Shurdhaj Leshan 51000005033
 22. NS 10/04kV Jabllanicë e Leshanit G.TH 51000005034
 23. NS 10/04kV Kliqina l  51000005035
 24. NS 10/04kV Pompat e ujit – Jabllanicë 51000005036
 25. NS 10/04kV Seperacioni Valdet Gashi  51000005037
 26. NS 10/04kV Rosujë e reja Hysenaj 51000005038
 27. NS 10/04kV Rosujë  Gurthuesi 51000005039
 28. NS 10/04kV Rosujë e vjetra 51000005040

Vendet: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni një pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqina, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Kraishta me (kod: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rufci I Ri,Rufci I Vjetër,Hallaqi I Vogël,Hallaqi I Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh,Zllakuqan,Kraishta,Bujani, Bregu I Zi,Godanci I Epërm, dheVarigoci.  Kraishta .

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në Hallaq të Vogël.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahovica me (kod: 40000014) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: F.sh.Rahovica, Softaj, Fusha e madhe, Pataz, Tazli, Pajatisht,Talinovci I muhaxherve

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i trasesë.

3.

Në  TS 110/35/10(20)kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV QMI me (kod: 41000011) prej orës 00:05 deri në ora 01:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova.

Arsyeja: Verifikimin  e trafostacioneve  që furnizohen nga kjo dalje.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në  TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J25 Mati 1 me (kod: 19000025) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hyesn Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk. Arbër Kryeziu, Valon Vataj”KAËA GROUP”SH.P.K.

Arsyeja:  Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja:  Energjizimi i kabllove të reja në stabilimentin shperndares për dalje të Gllobarit.

3.

Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Çikatova me (kod: 16100011) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja:  Energjizimi i kabllove të reja në stabilimentin shpërndarës për dalje të Gllobarit.

24.07.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kisha Katolike II  me (kod: 40000033209) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Montimi i TS 1600kVA.