KEDS: Këto janë vendet ku do ndalet rryma

KEDS

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa komuna do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS me anë të një komunikate për media ka treguar se në cilat vende do ketë reduktime.

Komunikata e plotë:

Gjakovë

1.

Në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Biastrazhini (kodi: 81000005)  nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Montim- demontimi i shtyllës 12/1000 në degëzimin Damjan afër degëzimit për Marosh.

13.01.2022

Punime nga palët e treta

VIDEO:

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Autoremonti (kodi: 10010001004) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Autoremonti si dhe një pjese e banesave te rrethi në Dardani.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  TMK (kodi: 10010001006) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: TMK-ja, pjesë e rr. Rexhep Krasniqi,

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Prizreni IV do të ndërprehet:

LP 10kV Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: rrugët: 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), dhe 8 Ëilliam Ëalker (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 110/35/10kV Therandë do të ndërprehet:

LP 10kV – stabiliment Solidi  prej orës 09:00 deri 12:00

 1. NS 10/04kV  Graniti me kod: 32000025002
 2. NS 10/04kV Intertrans-Therande me kod: 32000025003
 3. NS 10/04kV Seti-comerc me kod: 32000025004
 4. NS 10/04kV RGB-Grup metal me kod: 32000025005
 5. NS 10/04kV NNT “I. Seferi”shpk me kod: 32000025006
 6. NS 10/04kV NTP Loni-Ahmet Balaj me kod: 32000025007
 7. NS 10/04kV NTP “Shala Gas”-Shiroke me kod: 32000025008
 8. NS 10/04kV NTP Kolgeci me kod: 32000025009
 9. NS 10/04kV Adrian Ismet Hoxha me kod: 32000025010
 10. NS 10/04kV Petroleum coke Kosova shpk me kod: 32000025011
 11. NS 10/04kV   me kod: 32000025012
 12. NS 10/04kV N.T.” SPAHIA-PETROL me kod: 32000025013
 13. NS 10/04kV ARADISA NATURSTEINE GMBH me kod: 32000025014
 14. NS 10/04kV FRUTEX SH.P.K me kod: 32000025015
 15. NS 10/04kV BASHKIM F. KUÇI B.Ime kod: 32000025016
 16. NS 10/04kV ISEFERI me kod: 32000025017
 17. NS 10/04kV N.P.T. SIMBOL me kod: 32000025018

Vendet: Konsumatorë komercialë në Zonën Industriale.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Seqishtë 1 (kodi: 42000002017) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Seqishtë – shtëpitë nën terminalin doganor në Hanin e Elezit.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Seqishtë 2 – lagjja Kuka (kodi: 42000002019) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Seqishtë – shtëpitë nën terminalin doganore në Hanin e Elezit.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Guri i Bekuar  Muhamet Kalisi (kodi: 42000002041) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Konsumatorët komercialë, gurëthyesi  më poshtë se lagjet  në fshatin Seqishtë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

4.

Nga NS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS  Krivenik – lagjja Thaqët (kodi: 42000002020) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Fshati Krivenik.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës matëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.