Kërcënohen dy policë në Malishevë pasi shqiptuan gjoba ndaj të dyshuarve

Malishevë

Dy zyrtarë policorë kanë raportuar se janë kërcënuar nga tre persona të dyshuar derisa ishin në kryerje të detyrës zyrtare.

VIDEO:

Rasti, siç njofton policia, ka ndodhur dje në Malishevë, rreth orës 09:50.

“Deri te kanosja ka ardhur si pasojë e disa kundërvajtjeve në komunikacion të shkaktuara nga të dyshuarit. Me urdhër të prokurorit janë arrestuar tre të dyshuarit dhe janë dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftimin e PK-së.