Kërcënoj borxhlinë, arrestohet dhe i konfiskohet një thikë

arrestim

Është arrestuar një burrë në Prishtinë, pasi ky i fundit ka kanosur një person si pasojë e një borxhi të mëhershëm.

VIDEO:

Sipas policisë, i arrestuari kishte kanosur viktimën pasi ky i fundit i kishte borxh të mëhershëm.

Nga i dyshuari është konfiskuar një thikë dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit kujdestar i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.“Rr. Bedri Gjini, Prishtinë, 12.09.2021 – 16:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti e kishte kanosur viktimën mashkull kosovar si pasojë e një borxhi të mëhershëm. Nga i dyshuari është konfiskuar një thikë dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit kujdestar i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt”.