Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e vogëlushit Kaon Gashi

Familjarët e vogëlushit Kaon Gashi kanë kërkuar ndihmë financiare për shërimin e djalit të tyre.

Në njoftimin e bërë nga familja thuhet se, Kaon Gashi vuan nga një tumor në kokë, dhe se kostoja për kryerjen e operacionit është e papërballueshme për familjen.

Doktorët kanë rekomanduar familjen që Kaonin sa më shpejt të dërgojnë në Turqi.

VIDEO:

Në Turqi, operacioni i tillë pritet të kushtoi rreth 80 mijë euro.

Për Kaonin mund të kontribuoni online në https://www.gofundme.com/

Në fotografinë më poshtë keni informatat se ku mund t’i dërgoni parat edhe përmes xhirollogarisë së nënës së tij.

 

The post Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e vogëlushit Kaon Gashi appeared first on Telegrafi.