Kërkohet ndihmë për 20-vjeçaren nga Malisheva, vuan nga Leukimia Akute

20-vjeçarja nga Malisheva, Lendita Morina është diagnostifikuar me Leukimi Akute, dhe për këtë po kërkohet ndihma e vullnetmirëve për shërimin e saj.

Për ta trajtuar këtë sëmundje, Lendites i nevojiten 110 mijë euro, trajtim i cili veq se ka filluar në Turqi.

VIDEO:

Pasi kjo shumë është e papërballueshme për familjen, po kërkohet ndihma nga të gjithë ata që kanë mundësi financiare, që jeta e 20-vjeçares nga Malisheva të vazhdojë njësojë si e bashkëmoshatarëve të saj.

Përmes këtij apeli i gjeni edhe të dhënat ku mund të kontriboni.