Kështu ‘sakrifikon’ Alvisa për Bashkimin

Dyshja që u larguan ‘çift’ nga programi ‘Për’puthen’ ku edhe u njohën Alvisa dhe Bashkimi, si duket jashtë po ju vazhdon lidhja për mrekulli.

Kësaj here Alvisa është shfaqur duke ‘sakrifikuar’ mbrëmë në kohë stuhie për ta marrë Bashkimin vonë në kufi me makinë.

VIDEO:

Bashkë me ta ka qenë edhe Albi, ku ata kanë postuar një foto teksa duket Alvisa në timon.