Këto gra përqafuan kaçurrelat e tyre natyrore dhe rilindën – duken për mrekulli

Orë dhe orë të kaluara para një pasqyre në një përpjekje për të drejtuar flokët “e çrregullt”, e cila rezultoi në vetëm flokë të prishur.

Ato u zëvendësuan me larje dhe tharje të zakonshme.

Dhe kurrë nuk dukeshin më mirë!

Këto gra përqafuan kaçurrelat e tyre natyrore dhe rilindën – duken mrekullisht! /Telegrafi/

VIDEO:

The post Këto gra përqafuan kaçurrelat e tyre natyrore dhe rilindën – duken për mrekulli appeared first on Telegrafi.