Kjo është gruaja e Vedatit të “Stupcave”

Njihuni me gruan e Vedatit të “Stupcave”.

Vedat Bajrami është një nga humoristët më të njohur e më të dashur në vend.

VIDEO:

Por, për jetën e tij private pak dihet. Madje, të rrallë janë ata që e dijnë se aktori është i martuar dhe se ka fëmijë.

Gruaja e Vedat Bajramit, është Allmira Mullaabazi nga Prizreni, dikur miss dhe modele.