Kjo është pasuria multimilionëshe e Sami Kurteshit nga Lëvizja Vetëvendosje

Zyrtari i VV-së

Anëtari i Vetëvendosjes në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Sami Kurteshi ka pasuri multi-milionëshe sipas deklarimit të pasurisë së tij të vitin 2020.

VIDEO:

Bazuar në regjistrin për deklarimin e pasurisë, Kurteshi pasuri të paluajtshme ka vlerë prej afro 2 milioni, shifër kjo që përfshinë një shtëpi banimi në vlerë prej 1 milion eurove të deklaruar si trashëgimi.

Teksa pasuaria e luajtshme kap shifrën afro 100 mijë eurosh, që përfshinë dy vetura dhe një bibliotekë në vlerë prej 70 mijë eurosh.

Gjithashtu, Kurteshi i VV’së, para të gatshme në bankë ka 36 mijë euro, ku 22 mijë i ka të ruajtura në një bankë në Zvicër, teksa 22 mijë janë në emër të bashkëshortes.

Ndryshe, Sami Kurteshi këtyre ditëve ka qenë mjaftë shumë i zëshëm në mbledhjet e KQZ-së, ku ka hedhur akuza e ofendime ndaj kryetares së këtij institucioni, Valdete Daka, për procesin zgjedhor në vend.