Krahasime: iPhone 13 Pro me iPhone 13 Pro Max dhe iPhone 12 Pro me iPhone 12 Pro Max

Apple lançoi iPhone 13 Pro dhe iPhone Pro Max me ProMotion, përmirësime të kamerës dhe një opsion 1TB, por a është e mjaftueshme për të nxitur një kalim nga një përdorues me një iPhone 12 Pro ose iPhone 12 Pro Max?

Ne krahasojmë telefonat e rinj.

Ngjarja speciale “California Streaming” prezantoi një gjeneratë të re të modeleve të iPhone 13, përfshirë iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max. Modelet premium i bashkohen dy të tjerëve në listën me katër pajisje, me veçori shtesë për të garantuar statusin e tyre shtesë “Pro”.

VIDEO:

Në të njëjtën kohë me lansimin, shumë përdorues të iPhone do të pyesin nëse ia vlen të kalohet në modelin e fundit.

Ndërsa është më e lehtë për ata me iPhone që janë dy vjeç ose më të vjetër, është një vendim më i ashpër për ata që tashmë përdorin iPhone 12 Pro dhe iPhone 12 Pro Max.

Këtu, ne po vendosim versionet më të fundit premium kundër atyre të vitit 2020, për të parë nëse ka ndonjë nevojë të vërtetë për të ndryshuar. /Telegrafi/

The post Krahasime: iPhone 13 Pro me iPhone 13 Pro Max dhe iPhone 12 Pro me iPhone 12 Pro Max appeared first on Telegrafi.