Kryeministri Albin Kurti ka dalë i nervozuar nga takimi me Presidenten Vjosa Osmani e liderët e partive tjera politike

TAKIMI

Ata janë mblrdhur për të diskutuar rreth shtyerjes së zgjdhjeve lokale të propozuar nga presidentja Osmani.

VIDEO:

Kurti si lider i LVV ka thënë se ka mbështetur rekomandimin e IKShPK së për shtryrje të zgjedhjeve, por ai tha se nuk e imponon një vendim të tillë.

Kurti, i cili ishte shumë përngutë para mediave nuk pranoj pytje të gazetarëve por tha se shtyrja e zgjedhjeve do t’i kushtojë më së shumti lëviznes vetëvendosje.

“Unë paraqita qendrimin e VV i cili është për respektimin e vlerësimit profesional të IKShP së të nënshkruar nga 11 doktrorr profesional.

Shtryja e zgjedhjebe i kushton më së shunti subjektit tonë.

Ne, nuk e imponojmë qendrimin tonë.
Nuk krahasohen zgjedhjet lokale me zgjedhjet parlamentare, do të ketë edhe balotash dhe duke parë këto ne mendojmë që duhet marr për bazë vleresimi i profesionistëve”, tha Kurti