Kurorëzohet Shpat Kasapi, ja ndryshon mbiemrin Selvijes

Shpat Kasapi ka kurorëzuar dashurinë me Selvijen dhe prej sot ajo mban mbiemrin e tij.

Kështu ka bërë të ditur vet këngëtari përmes një postimi në Instagram.

VIDEO:

“Selvije Kasapi nga tani, 09/06/2021”, shkroi këngëtari krahas imazhit në të cilin të dy kanë pozuar të buzëqeshur.