Kurti: Dy shtete, Kosova dhe Spanja luajnë sot, krenar me ekipin tonë

Kryeministri

Kryeministri, Albin Kurti ka thënë se është i ngazëllyer për lojën e sotme Kosovë-Spanjë.

VIDEO:

Kurti ka shkruar se është i ngazëllyer për ekipin që përfaqëson Republikën e Kosovës, duke ju thënë që të kthen në shtëpi fitimtarë.

“Dy shtete, Kosova dhe Spanja do të luajnë për kualifikimet për Kupën e Botës sonte dhe unë jam i ngazëllyer për ekipin tonë, që përfaqëson Republikën e Kosovës. Mos lejoni asgjë të ju shpërqëndrojë, na bëni krenar dhe ejani në shtëpi fitimtarë”, ka shkruar Kurti.