Kuvendi i Shqipërisë voton pro shkarkimit të Ilir Metës

Është miratuar raporti përfundimtar i Komisionit Hetimor, që propozonte shkarkimin e presidentit të Shqipërisë, Ilir Meta.

VIDEO:

Pro kanë votuar 104 deputetë, shtatë kundër, dy kanë abstenuar dhe një fletë-votim ishte i pavlefshëm.

Tash vendimi shkon në Gjykatën Kushtetuese e cila nëse konstaton se Meta ka shkelur Kushtetutën, ai do të shkarkohet./Insajderi.com