Ky është banori i eliminuar nga Big Brother Vip

Është zbuluar se kush e ka lënë sonte shtëpinë e Big Brother.

Eltioni nuk do të jetë më pjesë e shtëpisë së Big Brother Albania VIP.

VIDEO:

Eltioni i ka dhënë fund aventurës në këtë shtëpi, pasi që sot është eliminuar nga Big Brother Albania me votat e publikut.

Në nominim ishin Iliri, Eltoni dhe Arbëri.