Ky është Lulzim Sulejmani i mbijetuari nga tragjedia në Sofje, ka ndihmuar edhe të tjerët të shpëtojnë

Beograd

VIDEO:

Ambasadori i Serbisë në Beograd, Zhellko Joviq ka vizituar në spial Lulzim Sulejmanin, i cili është me shtetësi të Serbisë dhe i cili i ka mbijetuar tragjedisë në Bullgari.

“Edhe përkundër lëndimit, ai ka ndihmuar evakuimin e udhëtarëve! Ndjehet mirë, do ta vizitojmë rregullisht, thuhet në njoftimin e ambasadës, e publikuar në twiter.