Ky është roboti që ta pastron shtëpinë – Rovus i pastron dyshemetë dhe ajrin në ambientet tuaja

VËMENDJE: Telegrafi Deals për Black Friday i mbështet partnerët e vet me promovimin e ofertave që kanë zbritje të jashtëzakonshme dhe janë në interes të lexuesve tanë!

Krejt jemi dembelë nga pak, ama me fshi shtëpinë krejt pritojmë shumë – tepër shumë.

Por, teknologjia e ka bë të vetën, fshesat robotike na kanë pshtu jetën. Pra, me ble një shtupë & fshesë robotike “Rovus”, ia vendos vetit epitetin edhe punëtor në punët e shpisë, jo veç i mençur.

Kjo pajisje ju mundëson pastrim vakumi dhe pastrim me shtupë në mënyrë automatike. Funksionon në të gjitha sipërfaqe, është plotësisht e programueshme dhe ka 7 funksione pastrimi. Në këtë Black Friday vjen 105 euro më lSirë.Ka bateri të fuqishme që funksionon deri në 2 orë pastrim. Kur bateria fillon të harxhohet, roboti kthehet vet në bazën mbushëse, pastaj fillon me pastrim pasi të jetë mbushur.

Se harruam, ti mundesh edhe me fshi vet, ama jo pa ngrit pluhur në ajër. Eh, roboti ‘Rovus’ fshin dhe bën Filtrim efektiv të dyfishtë për ajër më të pastër.

Roboti përdorë një filter primar dhe një filter HEPA, të cilët funksionojnë së bashku për t’i mbajtur dyshemetë dhe ajrin pa pluhur apo mikrogrimca të dëmshme. Këto grimca mund të shkaktojnë irritim dhe alergji, por falë këtij sistemi filtrues që ka roboti, ju do të thithni ajër më të pastër.

Për adhurues të kuzhinës: Seti më i kërkuar i enëve vjen 50% ma lirë veç për Black Friday Për adhurues të kuzhinës: Seti më i kërkuar i enëve vjen 50% ma lirë veç për Black Friday

Mos e prit t'hanën, nisja sot prej shtëpisë! Traka e vrapimit MeMove ka rënë 300 euro ma lirë për Black Friday! Mos e prit t'hanën, nisja sot prej shtëpisë! Traka e vrapimit MeMove ka rënë 300 euro ma lirë për Black Friday!

Për ata që duan t'i ikin yndyrës: Friteza e shëndetshme Delimano Pro vjen me çmim special 54,91 EURO! Për ata që duan t'i ikin yndyrës: Friteza e shëndetshme Delimano Pro vjen me çmim special 54,91 EURO!

The post Ky është roboti që ta pastron shtëpinë – Rovus i pastron dyshemetë dhe ajrin në ambientet tuaja appeared first on Telegrafi.