Lajm i mirë: Tre fëmijë nga Kosova arrijnë në Izrael për shërim

Izrael

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, ka njoftuar se tre fëmijë nga Kosova kanë mbërritur në Izrael për shërim.

VIDEO:

Përmes një postimi në Twitter ajo ka bërë të ditur se fëmijët kanë shkuar bashkë me nënat e tyre.

“Dje fëmijët tanë së bashku me nënat e tyre arritën në Izrael, me emocione të përziera shqetësimi dhe shprese. Save Child’s Heart faleminderit për afrimin e zemrave dhe shpëtimin e tyre. Ambasada e Kosovës do të ketë një udhëtim të gjatë me Erandën, Rrustemin dhe Endritin gjatë qëndrimit të tyre në Izrael”, ka shkruar Demiri.