Lajmërojeni menjëherë Policinë e Kosovës në rast se e shihni këtë person, po kërkohet për vrasje

Policia e Kosovës

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për të ndihmuar në lokalizimin e Lundrim Beqirit, të dyshuar për vrasjen e 30 tetorit në Mitrovicë.

Beqiri dyshohet se më 30 tetor e ka therur me thikë personin A.M., që si pasojë e plagëve ka vdekur në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

VIDEO:

Pos Beqirit i dyshuar ishte edhe një tjetër person, që më 2 nëntor ishte dorëzuar në Polici.

Duke kërkuar ndihmën e qytetarëve, Policia ka publikuar edhe fotografi e detaje për Beqirin.

Policia ka thënë se qytetarët mund të lajmërojnë në stacionin më të afërt policor, përmes telefonit apo aplikacionit “Lajmëro Policinë” nëse kanë informata se ku mund të gjendet i dyshuari.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192

+381 (0)28 532 366-Drejtoria Rajonale Mitrovicë Jugu

044/245 503

E-mail adresa: [email protected]