Lajmi i fundit: Kosova afër njohjes reciproke të patentshoferëve në Gjermani

Beqë Cufaj

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj po vazhdon takimet e tij në funksion të arrtijes së marrëveshjes për njohje të patentshoferëve.

VIDEO:

Në këtë drejtim, sot ai ka takuar Guido Zielke, Drejtorin e Ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

“Jemi afër njohjes reciproke të Patentshoferëve”, ka shkruar Cufaj.

Postimi i Cufajt:

Takim Pune me z. Guido Zielke, Drejtorin Ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Jemi afër njohjes reciproke të Patentshoferëve!