LAJMI I FUNDIT/ Njësi të shumta dhe alarmi i Policisë ndezur, 8 km larg Merdarit!

Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga kompania “Ballkani Group” SH.P.K. Ballkani.info si media online është e fokusuar në politikën e brendshme dhe të jashtme, në analiza e replika dhe në gjithçka që ndërlidhet me interesin e përgjithshëm të qytetarëve. Ballkani.info synon të sjellë saktësi, objektivizëm dhe informim të drejtë për lexuesit në të gjitha rrafshet e aktualitetit, në përputhje me etikën dhe standardet profesionale të gazetarisë.

VIDEO: