LDK-ja dhe VV-ja lidhin koalicion në këtë komunë

kualicion

Në zgjedhjet lokale të balotazhit, Komuna e Junikut u fitua nga kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës. Ruzhdi Shehu, por që i njejti nuk arriti të marrë vota të mjuaftueshme edhe në Kuvendin Komunal.

VIDEO:

Ndërkaq, për ta bërë shumicën, Lidhja Demokratike e Kosovës ka arritur marrëveshje koalicioni me Lëvizjen Vetëvendosje në komunën e Junikut.

“Ne kemi marrëveshje me qendrën e Lëvizjes Vetëvendosje qendra në Junik. Koalicioni është i kryer dhe me LVV-në do të vazhdojmë me bashkëqeverisje”, ka thënë Ruzhdi Shehu për FrontOnline.