Live: Ndeshja Turqi – Itali

Përfundon pjesa e parë pa gola mes Turqisë dhe Italisë

Ka përfunduar pa gola pjesa e parë mes Turqisë dhe Italisë.

VIDEO:

Në këtë pjesë u pa një Itali dukshëm më e fuqishme se Turqia.

45 minutat e parë të takimit u dominuan tërësisht nga “azurrët”, por rastet e krijuara nuk arritën t’i finalizonin.

Duke parë mënyrën se si u luajt pjesa e parë, pjesa e dytë garanton lojë me shumë spektakël.


Ka filluar ndeshja hapëse e EURO 2020, mes Turqisë dhe Italisë.