Mali i Zi pagoi 647 mijë euro për një Mercedes Maybach për Milo Gjukanoviqin

Në fund të vitit 2017 dhe fillim të vitit 2018, Agjencia e Sigurisë Kombëtare tregtoi vetura me vlerë gati 1.2 milion euro.

Nëri prej veturave luksoze – një Mercedes Maybach – u pagua më shumë se 647 mijë euro.

VIDEO:

Kjo mund të shihet nga faturat, të cilat, bazuar në Ligjin për Qasje të Lirë në Informacion, janë marrë nga Qendra Kërkimore e Rrjetit për Afirmimin e Sektorit Jo-Qeveritar (MANS), dhe në të cilat kishte qasje vijesti.me.

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq njoftoi kohët e fundit se do të shiten dy maybach të zotëruara nga shteti dhe se paratë do të derdhen në buxhetin e shtetit.

Një nga maybachs përdoret nga Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq dhe tjetri, ndërsa ishte Kryeministër, u përdor nga deputeti aktual i DPS-it, Dushko Markoviq. /Telegrafi/

The post Mali i Zi pagoi 647 mijë euro për një Mercedes Maybach për Milo Gjukanoviqin appeared first on Telegrafi.