“Marrëzi dhe nivel i ulët”, “p****… frizurë” – Valon Syla e Shqiprim Arifi kapen keq në komente në facebook

LAJMI I FUNDIT

Gazetari Valon Syla njihet për qëndrimet e tij ndaj mërgimtarëve, kësaj radhe ka thënë se kanë qejf t’i reklamojnë veturat e tyre.

VIDEO:

Por, në lajmin e publikuar, ish-kryetari i Preshevës, Shqiprim Arifi, ka komentuar duke e quajtur gazetarin Syla “të marrë”.

“Ky reklamohet me marrëzinë dhe nivelin e ulët që ka. Qesharak”, ka shkruar Arifi.

E pikërisht në atë koment, Syla i ka replikuar Arifit duke i bërë pyetje për modelin e flokëve të tij, e dukë përmendur edhe Vuçiqin.

“Ku jeni model i flokëve? E doni Vuçiqin. Thuaj përshëndetje për familjen time”, ka thënë Syla kështu kuptimisht.