MASHI cakton datat për mbajtjen e Maturës Shtetërore

provimi

Provimi i Maturës Shtetërore në afatin e parë do të mbahet në datat 12 dhe 19 qershor, ndërsa në afatin e dytë do të mbahet më 28 gusht dhe 4 shtator.

VIDEO:

Këtë lajm e ka bërë të ditur ministrja e Arsimit Shkencës dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci.

Në njoftimin të cilin e ka publikuar në llogarinë e saj në Facebook, Nagavci ka dhënë detaje edhe sa i përket pushimit pranveror të arsimit parauniversitar, si dhe për kompensimin e ditëve të humbura.