Mbi 50 arkitektë dhe dizajnerë nga Hungaria vizituan showroom-in e “Ciao Berto” në Budapest

Me një histori prej mbi 20 dekadave, kompania vendore Ciao Berto është sinonim i asaj se si kualiteti i lartë dhe përkushtimi sjellin suksese të pa imagjinueshme.

E në mesin e shumë sukseseve që kjo kompani i ka korrur, e sidomos me eksport në shumë shtete, Ciao Berto tashmë ka pikën edhe në shtetin e Hungarisë, në qytetin e Budapestit, për të qenë më afër konsumatorëve të vet duke ofruar shërbime kualitative me staf profesional.

Sot mbi 50 arkitektë dhe dizajnerë hungarezë kanë vizituar showroom-in e kompanisë në qytetin e Budapestit.

“Kishim kënaqësi që të mirëprisnim në një vizitë mbi 50 arkitektë dhe dizajner të njohur nga mbarë Hungaria, ku patën rastin të njihen nga afër me produktet e kompanisë sonë”, njofton Ciao Berto përmes një postimi në Facebook.

VIDEO:

Në këtë ngjarje pronari i kompanisë Ciao Berto, Bekim Krasniqi ka prezantuar historikun dhe procesin e punës ndër vite.

Ciao Berto hap showroom edhe në Hungari Ciao Berto hap showroom edhe në Hungari

”Jemi të lumtur që produktet tona vendore ishin në qendër të vëmendjes tek secili”, thuhet në njoftimin e kompanisë.

Kompania Ciao Berto është krijuar nga Ejup Krasniqi, në vitet e 90-ta. Sot si biznes familjarë, bordi udhëhiqet nga Bekim Krasniqi, Bashkim Krasniqi dhe Blerim Krasniqi.

Përvoja dhe puna kreative përgjatë viteve ka krijuar një kulturë në organizimin e hapësirave funskionale.

Strategjia e kompanisë, bazohet në krijimin e fushave të reja punuese, e cila për bazë ka trendet e fundit të dizajnit. /Telegrafi/

The post Mbi 50 arkitektë dhe dizajnerë nga Hungaria vizituan showroom-in e “Ciao Berto” në Budapest appeared first on Telegrafi.