Mblidhet Kryesia e LDK-së, cila është arsyeja?

<!–

–>

VIDEO:

Ditën e sotme do të mblidhet kryesia e LDK-së.

Këtë për Ekonomia Online e ka konfirmuar Anton Quni i cili ka thënë se do të diskutohet edhe për fushatën zgjedhore.

“Në ora 14:00 do të mblidhet kryesia. E padyshim njëra nga temat do të jetë edhe për fushatën zgjedhore, ku mund të kërkohet edhe shkurtimi ose heqja fare e fushatës”, tha Quni.

Sipas këtij burimi në këtë mbledhje do të diskutohet për fushatën zgjedhore (ideja që fushata të shkurtohet në 10 ditë) si dhe do të flitet për zhvillimet e fundit politike në vend.