Me 16 maj, Red Rain Motomiting në Kaçanik!

Pija energjike Red Rain, bashkë me Federatën e Motoçiklizmit të Kosovës është duke organizuar Motomiting-un më të madh në qytetin e vjetër të Kaçanikut.

Energjia, adrenalina, argëtimi do të jenë pjesë e pa ndashme e këtij mega eventi.

VIDEO:

Me 16 maj, nga ora 10:00 ju presim tek Kalaja e Kaçanikut, ku do të bëhet nisja drejt majave të Lubotenit.

E befasi të shumta nuk do të mungojnë në këtë event të madh.

Ju presim që të jeni pjesë e Motomiting-ut më të madh, ku do të marrin pjesë mbi 200 motoçiklistë nga Kosova dhe rajoni.

Suksesit s’mundesh me i ikë kur mbushesh energji me brendin Red Rain!

The post Me 16 maj, Red Rain Motomiting në Kaçanik! appeared first on Telegrafi.