Me një tortë gjigante dhe një atmosferë romantike – fejohet futbollisti kosovar

Agim Zeka i ka dhënë fund beqarisë.

Futbollisti kosovar është fejuar.

VIDEO:

Sportisti i ekipit “Austria Wien” dhe e dashura e tij, Nora Peci i kanë thënë po njëri-tjetrit.