Mediumi kroat rindërton në versionin 3D rrokullisjen e autobusit nga Kosova

<!–

–>

Ja si ndodhi aksidenti, mediumi kroat rindërton në versionin 3D rrokullisjen e autobusit nga Kosova.

VIDEO:

Mediumi kroat Dnevik.hr ka rindërtuar në versionin 3D aksidentin e autobusit nga Kosova i cili u rrokullis në Slavonski Brod të Kroacisë.

Ilustrimi është bërë me ndihmën e informacioneve pas një hetimi policor.

Bazuar në po këtë ilustrim pasi kishte kaluar në zonën e gjelbëruar, autobusi i pasagjerëve ishte rrokullisur.

Sipas informacioneve të vërtetuara, shoferi i autobusit po lëvizte në korsinë jugore në drejtim të Lipovacit, në kilometrin e 211-të, kur humbi drejtimin dhe doli nga rruga.

Ndryshe, 10 persona kanë humbur jetën dhe mbi 40 të tjerë kanë pësuar lëndime pas përplasjes së autobusit në Kroaci.

Shoferi i autobusit është arrestuar dhe sipas dëshmisë së tij dhënë policisë kroate, atë në momentin tragjik e kishte zënë gjumi. Autobusi po vinte nga Frankfurti i Gjermanisë për në Kosovë. Në autobus ishin 69 pasagjerë.

Për të parë videon klikoni KËTU.