Megi dhe shoqja ‘çmendin’ plazhistët me trupin seksi

Megi Pojani

Janë dy nga modelet më seksi të Instagramit.

VIDEO:

Megi Pojani dhe shoqja e saj kanë hedhur disa fotografi ku ka mahnitur me pamjen e tyre.

Kjo se, ato kanë shkuar në plazh dhe me bikine kanë mahnitur rrjetin.

Imazhe si këto, padyshim që pëlqehen shumë.