Mësohen shifrat e shpenzimeve të klubeve të Serie A për tarifat e agjentëve në vitin 2020

Klubet e Serie A shpenzuan mbi 138 milionë euro në tarifat e agjentëve në vitin 2020, me Juventusin, Romën dhe Milanin në krye të listës.

FIGC ka publikuar shifrat për shpenzimet e tarifave të agjentëve nga klubet e Serie A në vitin 2020.

Shuma e saktë për të gjitha 20 klubet e kombinuara është 138.015.594,09 milionë euro.

Klubet e Serie A kishin shpenzuar 187.7 milionë euro në vitin 2019 dhe 171.5 milionë euro në 2018.

Dhjetë lojtarët më të shtrenjtë në Serie A – Achraf Hakim i pari, Cristiano Ronaldo as në listë Dhjetë lojtarët më të shtrenjtë në Serie A – Achraf Hakim i pari, Cristiano Ronaldo as në listë

Juventusi ishte klubi me shpenzimet më të larta me 20,8 milionë euro, i ndjekur nga Roma (19,2 milionë euro) dhe Milani (14,3 milion €).

VIDEO:

Napoli shpenzoi 12 milionë euro dhe Interi nëntë milionë euro.

Juventusi dhe Roma, dy klubet që kanë shpenzuar më shumë në agjentë

Këtu është lista e plotë se sa klubet e Serie A shpenzuan për tarifat e agjentëve në vitin 2020.

Atalanta – 6,004,805,00 milionë euro

Benevento – 1,025,825,08 milionë euro

Bologna – 5,4489,340,52 milionë euro

Cagliari – 3,381,940,00 milionë euro

Crotone – 962,4740,00 mijë euro

Fiorentina – 9.740.062,50 milionë euro

Genoa – 3.467.171,78 milionë euro

Inter – 9.050.068,29 milionë euro

Juventus – 20.800.137,97 milionë euro

Lazio – 5.529.679,43 milionë euro

Milan – 14.315.291,95 milionë euro

Napoli – 12.080.740,79 milionë euro

Parma – 4.853.818,32 milionë euro

Roma – 19.241.912,00 milionë euro

Sampdoria – 4.013.084,00 milionë euro

Sassuolo – 5.823.103,00 milionë euro

Spezia – 876.132,14 mijë euro

Torino – 3.461.175,00 milionë euro

Udinese – 3.992.809,86 milionë euro

Hellas Verona – 3.906.049,46 milionë euro

/Telegrafi/

The post Mësohen shifrat e shpenzimeve të klubeve të Serie A për tarifat e agjentëve në vitin 2020 appeared first on Telegrafi.