Mihajloviq: Veriun e Kosovës e kemi furnizuar me rrymë, ato për borxhet e serbëve janë gënjeshtra

Zorana Mihajloviq

Zëvendëskryeministrja e Serbisë dhe Ministrja e Energjisë, Zorana Mihajloviq, është shprehur se vendimi i KOSTT në Kosovë për të mos mbuluar shpenzimet e energjisë elektrike për komunat veriore është presion mbi serbët.

VIDEO:

Mihajlović: SNS ima svog kandidata, to je predsednik Aleksandar Vučić

Ka një seri tjetër të gënjeshtrave dhe konspiracioneve të orkestruara kundër popullsisë serbe në Kosovë. Borxhi prej 17 milion euro që KOSTT e raportoi në dhjetor 2020 është një rrenë”, është shprehur ajo për Tanjug.

“Është rrenë sepse deri në dhjetor furnizimi me rrymë në Serbi është bërë direkt nga Serbia”.

Ajo më tej ka thënë se nuk ka të dhëna që tregojnë se cili është shpenzimi për rrymë në komunat me shumicë serbe në pjesën veriore.