Milaim Zeka: Haxhi Avdyli ka rrejt publikisht, ishte vet argat i regjimeve

Ish-deputeti

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe gazetari Milaim Zeka i ka reaguar Haxhi Avdylit të Listës “GUXO” që sot i ka dalë në mbrojtje kryediplomates Donika Gërvalla.

VIDEO:

Në një shkrim në Facebook, Zeka ka thënë se Avdyli ka gënjyer publikisht, në shkrimin ku e ka mbrojtur Donika Gërvallën.

Zeka tutje thotë se ishte vetë Avdyli që kishte qenë “argat i regjiimeve”.

Ish-deputeti ka kërkuar nga Donika Gërvalla që të tregojë se çfarë dosje ka dorëzuar në Gjykatën Speciale, derisa, Albin Kurti, sipas tij duhet të tregojë se pse ka garantuar vetëm për Rexhep Selimin dhe jo edhe për të tjerët.